Her-design je interieur voor de herfstmaanden

Na een deugddoende zomer is het opnieuw tijd om stilaan terug te keren naar de herfst- en wintermaanden. De zomer is voor velen hét lievelingsseizoen maar toch hebben de herfst en de winter ook heel wat charmes.

Eerst en vooral doet men er goed aan het interieur ook opnieuw eens onder handen te nemen. De herfstkleuren hebben namelijk zeer warme tinten die het interieur een nieuwe boost zullen geven. Zo komt men na een lange en vermoeiende werkdag thuis in een gezellige sfeer waar men volledig tot rust kan komen. Zo heeft men de mogelijkheid de volgende dag nog meer uitgerust terug naar het werk te vertrekken.

herfst interieur

Herfst in huis. Image by
Ludovic Tristan.

Wat ook een bijkomend aspect kan zijn is het feit dat men tijdens de herfstmaanden opnieuw de verwarming begint te gebruiken en men heel wat spullen een ander plaatsje moet geven. Tijdens de zomer en een deel van de lente was de verwarming meestal niet nodig en kon men voor de radiatoren en op de kachel spullen kwijt die men nu opnieuw ergens anders zal moeten zetten. Dit is dé ideale gelegenheid om tegelijkertijd een aantal decoratiestukken en opzet weg te bergen en de zaken uit te halen die iets meer herfst en winter gericht zijn.

Wie kiest om zijn interieur volledig aan te passen en dus ook nieuwe gordijnen en kussens te gebruiken zorgt er best voor dat de kleuren en stoffen warm getint zijn. Kleuren zoals bruin, oranje, donkergroen,… zijn hier echt perfect voor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s